Pilotul brașovenilor – brand ambasadorul Cavilas Construct

Pilotul brașovenilor devine ambasadorul  brandului local Cavilas Construct

Grupul de firme Cavilas Construct a încheiat cu Octavian Ciovică, cunoscutul pilot brașovean de Raliu și Viteză în Coastă, un parteneriat în baza căruia sportivul devine ambasadorul brandului local.

Considerat unul dintre cei mai talentați piloți din Circuitul Campionatului Național de Viteză în Coastă (CNVC), brașoveanul Octavian Ciovică a promovat întotdeauna pasiunile sale, multe dintre ele legate de istoria orașului natal.

Pilot dedicat și pasionat, Octavian Ciovică a revenit în linia de start a CNVC gata să își testeze limitele și rezistența într-un sport sinonim cu adrenalina și senzațiile tari.

Am ales acest parteneriat pentru brandul Cavilas Construct pentru că avem un numitor comun, extrem de important: punem pasiune pentru performanță. Alegerea unui ambasador pentru un brand local solid, deja cu notorietate și credibilitate pe piața construcțiilor din Brașov, nu a fost o misiune ușoară. Cuvintele cheie care definesc acest parteneriat sunt: performanță, comunitate, încredere, pasiune și dezvoltare. Octavian a demonstrat că este pregătit pentru o construcție de succes, iar determinarea lui de a performa în domeniul motor-sportului este la același nivel cu determinarea echipei Cavilas Construct de a performa în domeniul construcțiilor, al inovării și al educației”, declară administratorul grupului Cavilas Construct, Teodor Chiciudean.

Sunt onorat să transfer din capitalul meu de imagine, câștigat în timp, în calitate de pilot de Raliu și Viteză în Coastă, către Cavilas Construct, un brand local foarte viu și plin de energie, a cărui dinamică de dezvoltare m-a impresionat și motivat să devin cel mai bun. Am ales să semnez contractul chiar astăzi, de ziua mea de naștere, pentru că este un moment foarte important. Întâlnirea noastră nu a fost întâmplătoare, am adus la aceeași masă proiecte ce au obiective comune, atât în zona sportului cu motoare cât și a educației. Dar toate vor fi arătate pe parcurs. Mă bucur că voi da startul în Brașov, orașul meu natal, în noul sezon competițional, care începe în Aprilie 2021, având o susținere atât de solidă”, a declarat pilotul brașovean, Octavian Ciovică.

CAVILAS CONSTRUCT  este pe piața materialelor de construcții din 2006 și până în acest moment a contribuit la nașterea și creșterea multor proiecte rezidențiale de succes din județul Brașov. Cavilas Construct este o afacere matură, bine închegată și care a ajuns în punctul acesta datorită echipei implicate, dinamice și care a știut să se adapteze de-a lungul timpului.

Strategiile de devoltare au în centru satisfacția clientului și experiența pe care acesta o are în relația cu Cavilas Construct. Grupul Cavilas Construct investește 30 de milioane de lei pentru crearea unui Incubator de Afaceri în domeniul construcțiilor. Dezvoltarea Incubatorului de Afaceri Sectorial în Construcții (IASC) se va realiza cu un buget total de 29,25 milioane lei, din care 17,29 milioane lei reprezintă finanțarea nerambursabilă alocată prin programul Programul Operațional Regional 2014-2020.  Incubatorul de Afaceri are ca scop înființarea unui mediu propice și durabil pentru afacerile aflate la început de drum și pentru cele care se ocupă cu inovarea. Cifra de afaceri a companiei Cavilas Construct, pentru anul 2020, a depășit 5 milioane de euro.

Investitie Cavilas Construct pentru Incubator de Afaceri

Grupul Cavilas Construct va investi 30 de milioane de lei pentru crearea unui Incubator de Afaceri în domeniul construcțiilor.

Este un proiect marca Paledris, parte din grupul Cavilas Construct, iar dezvoltarea Incubatorului de Afaceri Sectorial în Construcții (IASC) se va realiza cu un buget total de 29,25 milioane lei, din care 17,29 milioane lei reprezintă finanțarea nerambursabilă alocată prin programul Programul Operațional Regional 2014-2020.

Prin proiect se vor construi șase hale identice ca dimensiuni si funcțiuni, care sunt destinate firmelor din domeniul construcțiilor la început de drum, fiecare hala incubând câte 4 firme.
Pe lângă cele șase hale, se va mai construi o hala de școlarizare si depozitare echipamente, în care se vor derula o parte dintre serviciile suport asigurate prin incubare, respectiv programele de formare si training.

Incubatorul de Afaceri are ca scop înființarea unui mediu propice și durabil pentru afacerile aflate la început de drum și pentru cele care se ocupă cu inovarea.

Pe termen mediu și lung, afacerile incubate vor susține economia locală prin crearea a noi locuri de muncă, generând de asemenea o dezvoltare durabilă și sustenabilă a zonei și vor consolida legătura dintre antreprenorii brașoveni și comunitate.

Estimarea este ca până la data de 30.06.2022 să fie finalizată construcția întregului ansamblu de clădiri, prin care este oferită infrastructura și toate serviciile suport necesare pentru dezvoltarea ecosistemului antreprenorial sectorial din Regiunea Centru.

Top 10 beneficii dacă ne alegi

Top 10 beneficii dacă ne alegi

  1. Asigurăm servicii complete și rapide pentru șantierul tău, cu logistică proprie – rapiditate și eficiență pentru șantierul tău.
  2. Comercializăm materiale de construcții pentru fiecare etapă a construcției tale, de la A la Z – game diversificate, adaptate nevoilor tale din șantier.
  3. Deținem un depozit de materiale de construcții, prprietatea companiei, pe o suprafață de 12.000 mp – stocuri generoase și posibilitate de păstrare a mărfurilor tale în custodie (gratuit)
  4. Oferim timp de așteptare redus, livrare direct în santier si buget inteligent – timp câștigat și eficiență pentru echipele din șantier
  5. Rulăm stocuri rapide, iar furnizorii noștri sunt principalii producători din Europa – timp redus de așteptare.
  6. Deținem propria linie de fasonare oțel beton și toată linia de sudură – rapiditate pentru executarea planurilor tale și cost avantajos.
  7. Clienții beneficiază de soluții personalizate de transport a mărfurilor – flexibilitate în funcție de etapa de lucru
  8. Condițiile comerciale sunt negociate individual și centrate atât pe interesul clientului cât și al companiei – flexibilitate pentru un cashflow sănătos.
  9. Oferim soluții complete pentru orice problemă ivită în șantier, consiliere tehnică de încredere pentru a câștiga cât mai mult timp rezolvând obstacolul
  10. Flota de vehicule și utilaje pe care o deține Cavilas Construct oferă un avantaj competitiv pe piața locală datorită operațiunilor complexe pe care le poate asigura, pentru fiecare fază a unei construcții.

De ce să alegi Cavilas Construct?

De ce să alegi Cavilas Construct?

CAVILAS CONSTRUCT  este pe piața materialelor de construcții din 2006 și până în acest moment a contribuit la nașterea și creșterea multor proiecte rezidențiale de succes din județul Brașov. CAVILAS CONSTRUCT este o companie brașoveană, cu capital integral românesc.

Logistica asigurată și procesul informatizat prin care firma organizează și planifică fluxul de livrare a materialelor și a bunurilor ce ajung în șantierele clienților au contribuit la dezvoltarea firmei și consolidarea ei pe o piață dinamică și concurențială.

Implementarea ideilor de lucrări de construcții civile și industriale se realizează cu o echipă tânară și dinamică.

Compania este specializată și oferă soluții pentru lucrări în domeniul construcțiilor (structură de rezistență dar și finisaje), termoizolațiilor și hidroizolațiilor, dar si soluții complete pentru amenajarea spațiilor exterioare (pavaj, gard, porți, balcoane, spatii verzi). Gamele de produse comercializate acoperă toate etapele de construcție, pornind de la fundație, zidărie până la acoperiș.

Cavilas Construct este o afacere matură, bine închegată și care a ajuns în punctul acesta datorită echipei implicate, dinamice și care a știut să se adapteze de-a lungul timpului.  Strategiile noastre de devoltare au în centru satisfacția clientului, experiența pe care acesta o are în relația cu Cavilas Construct.