Competitivitatea CAVILAS CONSTRUCT a crescut odată cu decizia de a demara activitatea de producție și anume fasonare beton oțel. Datorită acestei activități, firma a răspuns în mod eficient nevoilor de schimbare ale clienților existenți, oferind încă o gamă de produse specifice. Am început producția de oțel beton fasonat și confecții metalice în 2015 cu ajutorul unei finanțări din fonduri europene nerambursabile. În prezent, punctul de lucru este în Sânpetru, într-o hală echipată cu utilaje moderne, lucrând în permanență 12 persoane pentru producție.

CAVILAS CONSTRUCT fasonează oțel beton cu profil neted și striat , PC 52, OB 37, BST cu diametre între 8-12 mm din colaci și între 8-32 mm din bare. Marfa este livrată și etichetată cu cod de bare, pe tipodimensiuni, locații, etape ale construcției, client, având astfel o trasabilitate a fiecărui lot de producție.

CAVILAS CONSTRUCT produce etrieri de dimensiuni și forme diferite, debitare la lungimi variabile în funcție de dimensiunea solicitată de către client.
Datorită tehnologiei moderne, oferim clienților CAVILAS timp de execuție foarte scurt, calitate ridicată în procesul de fasonare ( producție automatizată) și servicii de transport al mărfii la șantierul clientului.