Luând în considerare necesitatea adaptării spaţiului rural românesc la cerinţele Uniunii Europene, prin promovarea unui sector eficient şi viabil din punct de vedere economic şi social în actualul context, crearea de alternative economice viabile  în mediul rural și diversificarea gamei de servicii oferite reprezintă o oportunitate pentru zonă.

Investiția propusă de Cavilas Construct  se va realiza pe o suprafață de 1849mp ( două parcele, una de 939mp, respectiv 910mp), terenul aflându-se pe teritoriul comunei Tărlungeni.  Din suprafața totală, pe o suprafață de 600 de mp se va construi o hală cu panouri tip sandwich ce va avea ca destinație magazin specializat pentru comerțul cu amănuntul al articolelor de uz casnic și de iluminat. Construcția va avea drumuri de acces, garduri, sistem de iluminat și dotări interioare adecvate desfășurării vânzării de produse de tip uz casnic – bricolaj.

Conform planurilor de investiții anunțate de administrația locală, comuna Tărlungeni are ca obiectiv devenirea unui pol comercial care să poată deservi atât locuitorii din acest spațiu rural, cât și comunele învecinate și populația municipiilor Brașov și Săcele.