Top 10 beneficii dacă ne alegi

Top 10 beneficii dacă ne alegi

  1. Asigurăm servicii complete și rapide pentru șantierul tău, cu logistică proprie – rapiditate și eficiență pentru șantierul tău.
  2. Comercializăm materiale de construcții pentru fiecare etapă a construcției tale, de la A la Z – game diversificate, adaptate nevoilor tale din șantier.
  3. Deținem un depozit de materiale de construcții, prprietatea companiei, pe o suprafață de 12.000 mp – stocuri generoase și posibilitate de păstrare a mărfurilor tale în custodie (gratuit)
  4. Oferim timp de așteptare redus, livrare direct în santier si buget inteligent – timp câștigat și eficiență pentru echipele din șantier
  5. Rulăm stocuri rapide, iar furnizorii noștri sunt principalii producători din Europa – timp redus de așteptare.
  6. Deținem propria linie de fasonare oțel beton și toată linia de sudură – rapiditate pentru executarea planurilor tale și cost avantajos.
  7. Clienții beneficiază de soluții personalizate de transport a mărfurilor – flexibilitate în funcție de etapa de lucru
  8. Condițiile comerciale sunt negociate individual și centrate atât pe interesul clientului cât și al companiei – flexibilitate pentru un cashflow sănătos.
  9. Oferim soluții complete pentru orice problemă ivită în șantier, consiliere tehnică de încredere pentru a câștiga cât mai mult timp rezolvând obstacolul
  10. Flota de vehicule și utilaje pe care o deține Cavilas Construct oferă un avantaj competitiv pe piața locală datorită operațiunilor complexe pe care le poate asigura, pentru fiecare fază a unei construcții.