Pilotul brașovenilor – brand ambasadorul Cavilas Construct

Pilotul brașovenilor devine ambasadorul  brandului local Cavilas Construct

Grupul de firme Cavilas Construct a încheiat cu Octavian Ciovică, cunoscutul pilot brașovean de Raliu și Viteză în Coastă, un parteneriat în baza căruia sportivul devine ambasadorul brandului local.

Considerat unul dintre cei mai talentați piloți din Circuitul Campionatului Național de Viteză în Coastă (CNVC), brașoveanul Octavian Ciovică a promovat întotdeauna pasiunile sale, multe dintre ele legate de istoria orașului natal.

Pilot dedicat și pasionat, Octavian Ciovică a revenit în linia de start a CNVC gata să își testeze limitele și rezistența într-un sport sinonim cu adrenalina și senzațiile tari.

Am ales acest parteneriat pentru brandul Cavilas Construct pentru că avem un numitor comun, extrem de important: punem pasiune pentru performanță. Alegerea unui ambasador pentru un brand local solid, deja cu notorietate și credibilitate pe piața construcțiilor din Brașov, nu a fost o misiune ușoară. Cuvintele cheie care definesc acest parteneriat sunt: performanță, comunitate, încredere, pasiune și dezvoltare. Octavian a demonstrat că este pregătit pentru o construcție de succes, iar determinarea lui de a performa în domeniul motor-sportului este la același nivel cu determinarea echipei Cavilas Construct de a performa în domeniul construcțiilor, al inovării și al educației”, declară administratorul grupului Cavilas Construct, Teodor Chiciudean.

Sunt onorat să transfer din capitalul meu de imagine, câștigat în timp, în calitate de pilot de Raliu și Viteză în Coastă, către Cavilas Construct, un brand local foarte viu și plin de energie, a cărui dinamică de dezvoltare m-a impresionat și motivat să devin cel mai bun. Am ales să semnez contractul chiar astăzi, de ziua mea de naștere, pentru că este un moment foarte important. Întâlnirea noastră nu a fost întâmplătoare, am adus la aceeași masă proiecte ce au obiective comune, atât în zona sportului cu motoare cât și a educației. Dar toate vor fi arătate pe parcurs. Mă bucur că voi da startul în Brașov, orașul meu natal, în noul sezon competițional, care începe în Aprilie 2021, având o susținere atât de solidă”, a declarat pilotul brașovean, Octavian Ciovică.

CAVILAS CONSTRUCT  este pe piața materialelor de construcții din 2006 și până în acest moment a contribuit la nașterea și creșterea multor proiecte rezidențiale de succes din județul Brașov. Cavilas Construct este o afacere matură, bine închegată și care a ajuns în punctul acesta datorită echipei implicate, dinamice și care a știut să se adapteze de-a lungul timpului.

Strategiile de devoltare au în centru satisfacția clientului și experiența pe care acesta o are în relația cu Cavilas Construct. Grupul Cavilas Construct investește 30 de milioane de lei pentru crearea unui Incubator de Afaceri în domeniul construcțiilor. Dezvoltarea Incubatorului de Afaceri Sectorial în Construcții (IASC) se va realiza cu un buget total de 29,25 milioane lei, din care 17,29 milioane lei reprezintă finanțarea nerambursabilă alocată prin programul Programul Operațional Regional 2014-2020.  Incubatorul de Afaceri are ca scop înființarea unui mediu propice și durabil pentru afacerile aflate la început de drum și pentru cele care se ocupă cu inovarea. Cifra de afaceri a companiei Cavilas Construct, pentru anul 2020, a depășit 5 milioane de euro.