De ce să alegi Cavilas Construct?

De ce să alegi Cavilas Construct?

CAVILAS CONSTRUCT  este pe piața materialelor de construcții din 2006 și până în acest moment a contribuit la nașterea și creșterea multor proiecte rezidențiale de succes din județul Brașov. CAVILAS CONSTRUCT este o companie brașoveană, cu capital integral românesc.

Logistica asigurată și procesul informatizat prin care firma organizează și planifică fluxul de livrare a materialelor și a bunurilor ce ajung în șantierele clienților au contribuit la dezvoltarea firmei și consolidarea ei pe o piață dinamică și concurențială.

Implementarea ideilor de lucrări de construcții civile și industriale se realizează cu o echipă tânară și dinamică.

Compania este specializată și oferă soluții pentru lucrări în domeniul construcțiilor (structură de rezistență dar și finisaje), termoizolațiilor și hidroizolațiilor, dar si soluții complete pentru amenajarea spațiilor exterioare (pavaj, gard, porți, balcoane, spatii verzi). Gamele de produse comercializate acoperă toate etapele de construcție, pornind de la fundație, zidărie până la acoperiș.

Cavilas Construct este o afacere matură, bine închegată și care a ajuns în punctul acesta datorită echipei implicate, dinamice și care a știut să se adapteze de-a lungul timpului.  Strategiile noastre de devoltare au în centru satisfacția clientului, experiența pe care acesta o are în relația cu Cavilas Construct.