În prezent, suprafața totală a depozitului pe care societatea îl are în proprietate este de aproximativ 12.000 mp, din care hala de depozitare are o suprafață de peste 1200 mp. Avem peste 800 de clienți, persoane juridice și fizice, iar gamele de produse comercializate acoperă toate etapele de construcție, pornind de la fundație, zidărie până la acoperiș.

Datorită suprafețelor generoase, Cavilas Construct îți asigură gratuit custodia mărfii cumpărate și îți garantează o ofertă completă, la un buget inteligent. Astfel, marfa pentru șantierul tău poate fi securizată.

Partenerii noștri sunt cei mai mari producători și furnizori de materiale de construcții din țară și din Europa. Rulăm stocuri cu rapiditate pentru toate nevoile din șantierul tău.

Secția de producție este situată în Sânpetru, Brașov și are o suprafață de aproximativ 3600 mp și o hală de 460 mp, locație unde sunt amplasate liniile de fasonare oțel beton și toată linia de sudură. Comercializăm 3000 de tone de fier pe an, din care mai mult de jumătate trece prin procesul de fasonare.